Aanmelden/Wijzigen PGV Digitaal

Informatie wordt tegenwoordig steeds meer online gedeeld of per e-mail verstuurd i.p.v. met de post. Dit bespaart veel papier, enveloppen, adresstickers, bezorgtijd van lopers, geld en is beter voor het milieu!

Gezien bovenstaande voordelen wil ook de Protestantse Gemeente te Voorschoten (PGV) steeds meer de digitale weg gaan bewandelen.

Zo kunt u voortaan uw jaarlijkse toezegging voor Kerkbalans online met een digitaal formulier invullen. U ontvangt dan in januari bij de start van de actie Kerkbalans de toezeggingsuitnodiging per e-mail. Heel gemakkelijk, snel en veilig. Bovendien bespaart dit heel veel bezorgtijd en moeite van onze vrijwilligers!
Bij het online invullen van het digitale toezeggingsformulier hoeft u geen gebruikersnaam en/of wachtwoord aan te maken en te onthouden. Dat maakt alles nog eenvoudiger.
U hoeft in principe ook niet over internetbankieren te beschikken, want het gaat hier alleen om uw digitale toezegging en niet om uw daadwerkelijke betaling(en). De oude vertrouwde betaalmethodes zoals ‘Automatische Incasso’ en ‘Overig’ blijven in het digitale toezeggingsformulier gewoon als betaalwijze beschikbaar.

Daarnaast wil de PGV proberen om meer informatie en/of folders per e-mail te versturen i.p.v. met de post. U hoeft niet bang te zijn voor een overvloed aan e-mails. Het zal hoofdzakelijk een vervanging zijn van de informatie die u normaal per post zou ontvangen.

Velen gingen u al voor en we hopen dat u ons ook wilt helpen? Vul dan nu gelijk onderstaand aanmeldings/wijzigingsformulier in. Uw e-mailadres zal uiteraard vertrouwelijk geregistreerd en gebruikt worden.

Bij partners of samenwonenden graag beide leden apart aanmelden!

Toekomstige wijzigingen m.b.t. een eerder doorgegeven e-mailadres en/of digitale dienst ook graag via onderstaand aanmeldings/wijzigingsformulier doorgeven!

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: pgv.digitaal@gmail.com

AANMELDINGS/WIJZIGINGSFORMULIER:

Betreft dit een wijziging van een eerder doorgegeven e-mailadres en/of digitale dienst? *
Voorletter(s) *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Postcode *
Huisnummer *
Geboortedatum (bijvoorbeeld 23-07-1972) *
(Nieuw) e-mailadres *
Herhaling (nieuw) e-mailadres *
Ik wil voortaan de jaarlijkse TOEZEGGING voor Kerkbalans digitaal (online) doen i.p.v. op papier *